locusmeus

text

niwo - nl.internet. www.ontwerp

In navolging van Technohippie's aww regular list, wil ik proberen hier een opsomming te maken van de diverse niwo-bewoners en -bezoekers.

Mocht je jezelf hier niet aantreffen terwijl je wel regelmatig in niwo te lezen bent, meld het dan, ik probeer het zo volledig mogelijk te krijgen c.q. houden.

Branko Collin -

Anders Reizen - http://www.andersreizen.nl/

Anders Reizen is dè site voor de reiziger die de gebaande paden van het massatoerisme mijdt en op vakantie meer zoekt dan zon, zee en strand. De landenindex van het reismagazine bevat inmiddels 205 uitgebreide reisverslagen met veel fraaie foto's, reistips en praktische informatie over bestemmingen in 82 landen.

Piet heeft meerdere sites, één zal niet genoeg zijn :-)
reismagazine -> http://anders reizen.nl/
reisbeurs -> http://reisbeurs.nl/
reizigersforums -> http://reizigers forums.nl/

Barbara de Zoete - http://www.pretletters.net/ b.de.zoete/

Welkom bij de Homepage van PretLetters.
Deze site biedt een inkijkje in mijn leven. Een schets van wie ik ben en wat er belangrijk is in mijn leven. Over mijn werk en over mijn verschillende hobby's, waarvan vooral zweefvliegen en tekenen activiteiten zijn, die ik erg graag en vol overgave doe.

John Bokma - http://johnbokma.com/

My name is John Bokma and I was born in the Netherlands, where I lived most of my life. I have been living for over 2 years in New Zealand but at this moment I live in Mexico. I am a freelance software developer and currently looking for projects.

John heeft sinds hij in Mexico woont een apart deel van zijn site gewijd aan het dagelijkse leven daar: http://john bokma.com/ mexit/

René Pijlman - http://www.leren.nl/

Hier vind je:

  • Een webgids met de beste kennisbronnen over allerlei onderwerpen. Artikelen, handleidingen, online boeken en inhoudelijke websites.
  • Gratis online cursussen voor studie en werk: solliciteren, freelancen, professionele en sociale vaardigheden.

Jeroen Visser - http://www.vizi.nl/

Vizi is een grafisch ontwerpbureau met oog voor fotografie. Wij ontwikkelen huisstijlen, drukwerk en websites volgens een bewezen aanpak.

Warden Dave -

Van Warden weet ik niet of hij nou eigenlijk een site heeft of niet. Hij maakt i.i.g. wel gebruik van het domein www.mnsys.org.

Nagekomen info opgetekend uit een posting van mister W.D. himself op 8 juni 2004:

Omdat ik de 5 a 6 sites die ik op het moment beheer hier niet ga noemen zul je het alleen met dat 'mnsys.org' moeten doen, vrees ik, wat een WD Inc. domein is voor 'verkeer tussen belanghebbenden' [...] proef-uitgaven & andere tests. Omdat ik aan "dit is mijn vriend(in) en dit is mijn hond"-sites 1 broertje dood heb (...een uiterst treurig geval waaraan ik later nog menig pagina wijden zal) en gezelligheidsverenigingen mij enige angst inboezemen, laat ik aanvullende 'info', geschikt voor uw www.clubblad, met genoegen achterwege...

Zodra WD een pagina over voornoemd "uiterst treurig geval" online heeft, zal ik hier een link zetten. Mits dat WD's goedkeuring heeft natuurlijk. Niets zonder in drievoud ingediende goedkeuringsverklaring van de betrokkene.

Rijk van Geijtenbeek - http://www.xs4all.nl/~vangeijt/

Rijk heeft iets te maken met de Opera browser, maar wat precies? Hij is in ieder geval altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Opera.

3 juni 2004: Zojuist gehoord: hij is bèta-tester en vertaler van Opera. Althans, dat zegt miseryman.

Naast een wat huiselijker deel op zijn site, heeft Rijk een groot deel gewijd aan de Opera browsers en aan het 'bekeren' van andere-browser-gebruikers:

Everyday millions of people browse the web with Opera. But sometimes their better halves or their parents haven't seen the light yet. Are you one of those who haven't convinced their girlfriend (or boyfriend)? Or do you want to install Opera on your parents' machine to make the web safer for them, but you are afraid they will be confused by all those options you dearly love yourself? Then maybe this page will help! Read on to set up Opera for partners and parents...

Nico Schuyt -

Hans Konings - http://www.spaans leren.nl/

Het Spaans of castellano wordt over de hele wereld gesproken door bijna 400 miljoen mensen, niet alleen in Spanje, maar ook in de Verenigde Staten en Midden- en Zuid-Amerika.

Naast zijn kennis over het Spaans, weet Hans ook boeiend over films te vertellen. Hier volgt een excerpt van een niwo-posting van 8 juni 2004. De film in kwestie is de eerste originele, nog niet aan sequal-ziekte lijdende "Mission Impossible" met in de hoofdrol Tom Cruise.

't Ging over een malafide bende spionnen in Praag die op een ambassade van de vijand in tover-t-shirts rondliep. Die tover-t-shirts hadden ze ergens on-line vandaan gehackt m.b.v. een meesterhacker. Later bleek zo'n t-shirt Tom Cruise van pas te komen toen hij ermee vast bleef haken aan een helikopter die de TGV naar Londen door de Kanaaltunnel achtervolgde. Tom was wel een beetje een onhandige spion, vond ik, want even tevoren zat hij nog rielekst *in* de trein. Ik zou daar, tover-t-shirt of niet, rustig zijn blijven zitten. Nu ja, de film was, bij gebrek aan webontwerpdiscussies, een amusante tijdspassering.

Eric B. Bednarz - http://bednarz.nl/

This appears to be the personal homepage of Eric B. Bednarz - professional jazz bassist, amateur Linux mangler, hobby archaeologist (renowned for recovering clues from the Usenet archives :-), part-time tag soup exorcist and pro bono anarchist.

Voor wiens browser daar gevoelig voor is, is Eric's site volledig XML/XHTML, waar ik nog steeds geen hout van snap, maar daar komt binnenkort verandering in. Als Eric en John het snappen, moet ik dat ook kunnen ;-) :-p

Naschrift 25 mei: Ben al een eindje op weg, heb een RSS feed gemaakt, in XML dus :-)

Op http://bednarz.nl/+/audio/cc/aicha is muziek te vinden van Eric.

Kris - http://www.cinnamon.nl/

Cinnamon (kaneel) staat voor een kleine toevoeging die een groot verschil maakt in de smaak. Cinnamon Interactive richt zich op de elementen van webdesign die de grootste verschillen maken op de websites van haar opdrachtgevers.

Erick T. Barkhuis - http://ardane.com/

Who said that riding a bicycle or motorbike is only fun when you're doing it in the mountains? LowCountriesByBike offers quality ride tales about bicycle and motorbike travels in the Netherlands, Belgium, and the northern half of Germany. Large parts of this area are situated below sea level. Most of it is flat. Boring, right?

Absolutely wrong!

(from lowcountriesbybike.ardane.com)

Erick's sig (gezien op 14 mei 2004):
"In België hebben ze de postduiven afgeschaft,
alle luchtpost gaat voortaan via ie-meeuw"

Roland van Ipenburg - http://www.xs4all.nl/ ~ipenburg/

mindfishninja
yet another personal homepage attempt by Roland van Ipenburg

Mr. Happy - http://www.happysite.nl/

Hèt positief alternatief.

Tonnie - http://vision2form.nl/

"Een prachtig vormgegeven spiegel is niet langer het sluitstuk van uw interieur. Spiegels zijn decoratief en brengen licht en sfeer in huis. Bijzonder vormgegeven decoratieve spiegels van een hoge kwaliteit, in serie of maatwerk. U vindt ze bij Vision2Form."

Yvette P. Hoitink - http://www.heritas.nl/

Op deze website vindt u meer informatie over Heritas, een automatiseringsbedrijf dat gespecialiseerd is in toepassingen op historisch gebied en het toegankelijk maken van websites voor mensen met een handicap. Heritas is sinds maart 2003 de handelsnaam van H&H IT-Solutions. Meer over ons bedrijf is te vinden in over Heritas.

Jan Ehrhardt - http://enbio.steenbergen- stichting.nl/

Johan Steenbergen was born on December 7th, 1886 in Meppel, a small provincial town in the Netherlands. His father Jan belonged to the prosperous middle-class; he possessed textile shops in Meppel and in neighbouring Zwolle.

John W. - http://webcel.nl/

Een webShop nodig op basis van PHP en MySQL?
Klik bovenin voor een voorbeeld, of ga naar de contactpagina.

djfox741 - http://www.dejong741.nl/

Foto's van Oud Schiedam kunt U bekijken, maar ook foto's van de natuur in de omgeving van Vlaardingen.

Dré - http://www.aendekerk.be

Nieuwe technologie: een O2-shower
Het unieke door Panasonic ontworpen zuurstofverrijkend membraam zorgt ervoor dat zuurstofrijke lucht de kamer ingebracht wordt...

Inca -

johnny bravo - http://portal.kools- online.com

13 May 2004
Heb wat foto's online gezet van Lanzarote.

En nog eentje: http://forum.kools- online.com

miseryman -

-